• Gram Højskole Tegning

Tegning

Et lærerigt tegnekursus for dig, der ønsker at lære de grundlæggende tegnefærdigheder og teknikker. Kurset i tegning vil være en blanding af klassiske og eksperimenterende tegneøvelser, der vil hjælpe dig med at udvikle din iagttagelsesevne og forbedre dine færdigheder til at tegne det du ser. 

Vi skal afprøve forskellige teknikker, eksperimenterende begynder teknikker hvor hjernen udfordres, genstandstegning, lys og skygge, form og flader.

Vi skal også tegne croquis og modeltegning. Croquis er en teknik, hvor du tegner hurtige skitser af en nøgen model, mens modeltegning er mere detaljeret og fokuserer på proportioner og form.

Materialer medbringes selv

En uge med højskoleånd, fællesskab og hjemlighed
Vi mødes hver morgen til spændende og perspektiverende morgensamlinger med afsæt i bl.a. Grundtvig og Kierkegaard, og med højskolesange der både inspirerer og motiver til dagen der kommer.

Der vil udover morgensamlinger være foredrag, samtalesaloner og sangaftenener, der hver især sikrer os at vi kommer lidt mere indsigtsfulde og bevidste fra Gram Højskole.

Ugen sluttes af med en fernisering af de forskellige værksteders rum, læring, processer og produkter kombineret med en festlig aften hvor vi spiser ekstra dejlig mad, synger lidt sange og HYGGER os.

Gram Højskole
Gram Højskoles bygninger er oprindeligt et gammelt sygehus, så vi har nogle fantastiske lokaler, med store vinduer og fantastisk lysindfald. Ud over nogle lækre værksteder har vi også en veludstyret idrætshal, fitnessrum og yogarum. Vi har fine dobbeltværelser og elsker når man gerne vil dele værelse med hinanden i en uge.

Vi er omringet af den smukkeste natur og kultur. Gram Slot og slotspark ligger lige på den anden side af vejen, Gram Lergrav ligger blot få kilometer væk, og lige overfor Gram Højskole er der et friluftsbad og et stort idrætscenter.

Ekskursioner – Gram Slot og Vadehavet
Tirsdag formiddag drager vi i samlet flok til Gram Slot, hvor vi får en spændende og historisk rundvisning.

Onsdag er der en lidt længere fælles tur, hvor vi bliver hentet af en bus og kører til Vadehavscenteret. Vi skal have en spændende rundvisning, en smagsprøve af én af specialiteterne fra det Sønderjyske kaffebord og så er der mulighed for at komme ned og dypper tæerne i Vadehavet.

Vi spiser sundt, flot og godt på Gram Højskole
Vores køkkenchef, Jørgen og hans fantastiske personale sørger for at vi aldrig går sultne i seng. Med udgangspunkt i sæsonens råvarer fremtryller de lækre smage, smukke farver og sunde kalorier. I pauserne vil der altid være kaffe og the, og skiftevis frugt, kage eller småkager.

Du er altid velkommen til at kontakte os
Ring på +45 2932 4557 eller send en mail til info@gramhojskole.dk

Vi er et levende hus, så skema og program er vejledende med forbehold for ændringer

Uge 42

14. – 18. oktober 2024

Pris 
Dobbeltværelse: 5000 kr. 
Enkeltværelse: 6000 kr. 
Dagelev: 4500 kr. 

Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen. 

Eventuelle rabatter kan ikke kombineres. 

Link til tilmelding kommer snart.

Nina, underviser

Underviser

Billedkunstner Pia Brix-Thomsen.F.1964

Pia er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi 1993. Med fokus på tegning og maleri.

Hun har de sidste 30 år markeret sig stærkt på kunstscenen med sine energifyldte og farvemættede abstrakte værker. Især mærker man i hendes værker passionen og talentet for at arbejde med lys og dybde. 

De sidste 10 år har hun også kastet sig over akvarel maleriet, der som hun selv siger, supplerer hendes arbejde med akrylmaleriet rigtigt godt.

Pia har udover sit virke som udøvende kunstner også undervist og vejledt i kreative processer de sidste 30 år. 

Se og læs mere om Pia: www.pia-brix.dk

Vi er et erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Vi ser forskellighed og mangfoldighed som styrker og mener at det gør os stærkere. 

Kontakt

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.