Keramik

TILMELDING

24 uger: 33.600 kr.

19 uger: 26.600 kr.

Glæd dig til at dreje, støbe, modellere og glasere. På keramik skal vi udfordre vores kreative og snørklede tanker om design og kunst.

Velkommen til et univers hvor vi får formgivning og farver til at smelte sammen. På Keramik på Gram Højskole får du mulighed for at afprøve en række teknikker.

Så hvordan skal din kaffekop se ud? Skal din cornflakes-skål være størrelse XXL? Eller fandt du det, du ikke vidste, at du manglede i dit køkkenskab, ved blot at forme leret uden et umiddelbart mål?

Nogle drømme om det perfekte stel drejer sikkert af i farten, men bliver hurtigt erstattet af en ny inspiration, når vi i leret arbejder mod det næste unikke udtryk.

På Keramik arbejder vi med at skabe brugsgenstande der kræver præcision, skarphed og brugervenlighed – men vi arbejder i ligeså høj grad med det kunstneriske udtryk, der gemmer sig i leret.

Undervejs opstår der helt sikkert også snakke om design, og hvordan det gode design spiller ind i vores hverdag. Kan en kop fortælle mere om dig end tusind ord? Hvilke keramiske designs står / stod i dine forældres, bedsteforældres og måske oldeforældres skabe? Og hvordan kan vi ud fra det, se på hvordan design, farver og udtryk har ændret sig?

Vælg mellem 19 eller 24 uger. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Telefon: +45 2932 4557 // Mail: info@gramhojskole.dk