Arrangementer på Gram Højskole

Gram Højskole åbner dørene for de lokale og byder indenfor til spændende mandags arrangementer.  Arrangementerne som afholdes bliver en kombination af foredrag af lokale og nationale aktører samt små mini-koncerter, som starter kl. 19:30. Tilmelding foregår via linket i beskrivelsen under hvert arrangement. Her vil man også kunne tilmelde sig fællesspisning kl. 18:00, som koster kr. 50-100 kr. + gebyr.

Tilmelding til arrangement er nødvendig uanset om man deltager i både mad/foredrag eller kun foredrag. Følg anvisningerne på linket ved arrangementet.

Vi glæder os til hyggelige stunder med jer. 

Kommende arrangementer

Foredrag med Jeppe Graugaard: Fra Grundtvig til Gaia

Om arrangementet

De omvæltninger, der udfolder sig i den ydre natur, og som kommer til at præge resten af det 21. århundrede, er konsekvenser af vores måde at tænke om verden og være i verden. Når vi tænker på naturen som ressource, behandler vi den derefter. Derfor handler bæredygtighed og grøn omstilling om meget mere end forandringer og løsninger på problemstillinger i den ydre verden. Det gælder i lige så høj grad de indre processer, der skaber vores værdier, selvopfattelse og verdensbillede. I et interaktivt foredrag, hvor tilhørerne bliver deltagere i øvelser og en fælles samtale, vil Jeppe Graugaard fortælle om, hvordan begrebet regeneration kan hjælpe os med at se, at naturen har værdi i sig selv – og dermed skabe en verden, hvor mennesker og natur er i trivsel.  

Jeppe har i en lang årrække været underviser på Ry Højskoles horisontlinje og arbejder nu med regeneration og naturbaseret dannelse i foreningen EarthWays. 

 • Gratis

 • Mandag d. 10. juni

 • Kl. 19:30 – Der kan tilkøbes spisning til kl. 18:00

 • Tilmelding til foredrag og evt. spisning skal ske senest d. 6. juni kl. 10:00

Fernisering

Om arrangementet

Kom og se de både flotte, unikke og eksperimenterende værker eleverne på Gram Højskole har skabt. I værkstedsfagene Gastronomi, Tekstil og Keramik har de fordybet sig i håndværk og udforsket forskellige kunstneriske udtryk.

Vi byder velkommen kl. 15:00 med bobler og snacks og derefter vil der være rig mulighed for at se alle værkerne samt snakke med eleverne om både deres proces og produkt. Vi glæder os til at se dig!

Ferniseringen er gratis og der kan tilkøbes spisning til kl. 18:00.

 • Gratis

 • Onsdag d. 19. juni

 • Kl. 15:00-21:00
  Der kan tilkøbes spisning til kl. 18:00

 • Tilmelding til fernisering, og evt. spisning, skal ske senest torsdag d. 13. juni

Tak for jeres interesse og opbakning til vores arrangementer!

Vi glæder os til at byde jer velkommen til endnu flere spændende foredrag, sangaftener og ‘artist talks’ i efteråret 2024!

Tidligere arrangementer

Foredrag med Maj My Humaidan: Ærø Manifestet  – Længslen efter et meningsfuldt familieliv

 • Stort tak for støtten fra Kultursamvirket Haderslev!

Capar Eric: EN LILLE HISTORIE OM ET HANDIKAP

Zara Zerny med filmen Ekko af kærlighed

Filmvisning med Zara Zerny: Ekko af kærlighed

Foredrag med Tina Werborg: Tøjglæde og hverdagsaktivisme

Hanne Bang

Artist talk: Hanne Bang

Vi er et erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Vi ser forskellighed og mangfoldighed som styrker og mener at det gør os stærkere. 

Kontakt

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.