Tidligere arrangementer i 2022

7. maj – Højskolernes Dag

BESØG GRAM HØJSKOLE 🙋‍♀️ I forbindelse med Højskolerne dag den 7. maj, byder vi alle indenfor, der har interesse for at blive elev og følge et højskoleophold hos os. MEN! Det er faktisk altid muligt at få en rundvisning, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil et smut forbi højskolen. På en rundvisning ser du skolen og faciliteterne, du møder lærerne og de nuværende elever, og du mærker om Gram Højskole er det, du skal kalde dit hjem til efteråret. Du kan altid ringe til os på 2932 4557 eller skrive til info@gramhojskole.dk for at høre mere og booke en rundvisning. Har du lyst til at kigge forbi til Højskolerne Dag, så har vi åbent hus fra 11-15.

På Gram Højskole kan du vælge mellem linjefagene: NATURKRAFT, ORDKRAFT og KERAMIK. Derudover kan du vælge mellem 20 forskellige valgfag 🦋📢🏺

12. Maj – Musisk forkælelse
med Hjeds/Frehr

Hjeds/Frehr er et dejligt eksempel på hvad der sker, når en blød vokal og et legende guitarspil tilsammen går op i en højere enhed.
Duoen spiller en bred vifte af velkendte numre, nye som gamle, alle med et med et smagfuldt strejf af soul og jazz bedre kendt som genren rhythm’n’blues.
Oplev blandt andet covers af Stewie Wonder, Bill Withers og The Beatles.
Vi mødes i spisesalen kl. 19.30 på højskolen.
Entré 80 kr. og 40 kr. hvis du er medlem af skolekredsen

25. Maj – Per Vers med showet
SprogShow”

Onsdag den 25. maj kl. 19.30 kan du opleve Per Vers slynge ord afsted på Gram Højskole. Vi glæder os helt vildt til at opleve Pers SprogShow – og vil gerne invitere alle interesserede indenfor!

Vær dog opmærksom på, at arrangementet er flyttet til den Holstenske lade på Gram Slot. Her vil der naturligvis være mulighed for at købe kaffe, øl og vin.

Entré er 80 kr. per person. 40 kr. hvis du er medlem af skolekredsen.

21. April – SYNG, SPIS OG SNAK 😍🤤🎼

Torsdag den 21. april kl. 17:30 slår vi på Gram Højskole dørene op og inviterer alle inden for til et møde, hvor ord og sang får lov til at flyde, mens maverne fyldes med god og velsmagende mad. Vi får denne torsdag besøg af et anerkendt renæssance orkester, der vil give en intim koncertoplevelse og akkompagnere til sangene. Vi glæder os derfor til at møde alle rundt om bordet og til at gå på opdagelse i smag og sang.
Entrè er 80 kr. per person. 40 kr. hvis du er medlem af skolekredsen.
For at deltage skal du sende en mail til kontor@gramhojskole.dk eller ringe til os på 29324557.
3. Marts – SYNG, SPIS OG SNAK 😍🤤🎼

Torsdag den 3. marts kl. 17:30 slår vi på Gram Højskole dørene op og inviterer alle inden for til et møde, hvor ord og sang får lov til at flyde, mens maverne fyldes med god og velsmagende mad. På vores linje Naturkraft arbejder eleverne til dagligt med mad som omdrejningspunkt. Du vil som gæst til Syng, Spis og Snak få lov til at gå på opdagelse i nogle af de smage og retter, som eleverne har fundet frem til. Vi glæder os derfor til at møde alle rundt om bordet og til at gå på opdagelse i smag og sang. Til at styre måltidets gang, vil vores nye forstander Carina Nilsson med sikker hånd, føre os igennem aftenen og sætte lidt ord på den nye højskolerejse.
31. Marts – SYNG, SPIS OG SNAK 😍🤤🎼

Torsdag den 31. marts kl. 17:30 slår vi på Gram Højskole dørene op og inviterer alle inden for til et møde, hvor ord og sang får lov til at flyde, mens maverne fyldes med god og velsmagende mad. På vores linje Naturkraft arbejder eleverne til dagligt med mad som omdrejningspunkt. Du vil som gæst til Syng, Spis og Snak få lov til at gå på opdagelse i nogle af de smage og retter, som eleverne har fundet frem til. Vi glæder os derfor til at møde alle rundt om bordet og til at gå på opdagelse i smag og sang. Til at styre måltidets gang, vil vores nye forstander Carina Nilsson med sikker hånd, føre os igennem aftenen.
Entrè er 80 kr. per person. 40 kr. hvis du er medlem af skolekredsen.

1. Juni -Thure Lindhardt med forestillingen   “Jeg saa engang et Billede af det Evige”

19.30

Det må være enhver kunstners opgave hele tiden at søge ind til det egentlige. Jeg har længe haft et ønske om at beskæftige mig med vor landsfader Grundtvig. Som de fleste danskere er jeg opvokset med hans salmer og tekster, men uden egentlig at lytte til dem, endsige reflektere over dem mens jeg sang. Ofte gør tid og dens gentagelser at ord mister deres egentlige betydning. De fleste kender en del af Grundtvigs sange, men hvad var det egentlig han sagde i sine smukke, men ofte kringlede rim og tekster? Og hvad siger de idag? Det er skuespillerens opgave at skabe liv i det skrevne ord, og dette vil jeg forsøge i den time og 20 minutter forestillingen varer. Suppleret med en pianist som vil fortolke og skabe musikalske mellemspil. En poetisk og ren hyldest til ordet, ånden og friheden.

Entré er 80 kr. og 40 kr. hvis du er medlem af skolekredsen

4. juni – Gram Mandskor og Stundentersangerne fra København

Lørdag den 4. juni kl. 17.00 til 18.30 kan du opleve en koncert med 70-mands kor.

Billetter kan købes i indgangen eller reserveres på forhånd.

Program følger.