Politik i virkeligheden

Politik i virkeligheden er et fag, der uge efter uge tager de politiske nyheder til efterretning, graver ned i en enkelt historie og spørger: Hvorfor sker det her? Hvorfor bliver historien skrevet, hvem træffer beslutningen og hvem trykker på knappen? Hvordan reagerer politikerne, når historien kommer ud – og hvorfor er det overhovedet interessant.

Hvad sker der egentligt, når noget sker? Når en journalist “erfarer” noget fra et gruppelokale, hvad er der så foregået inden – og hvad sker der bagefter?

Det er et fag til dig, der er interesseret i Christiansborg bag kulisserne – og i det hele taget dansk politik bag kulisserne. Carl Holst, fagets underviser, har levet i dansk politik på allerøverste niveau i 25 år og har været gennem det hele: Opture, nedture, sejrsrus og shitstorm. Han tager fat i journalisterne og redaktørerne, som fortæller om deres beslutninger – og han tager fat i politikerne og spørger, hvad der sker hos dem.

Underviser: Carl Holst

Vi er et ungt, men erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Kontakt

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.  Drevet af: Ideværkstedet.