• Per Vers

    Gæsteunderviser
  • Thure Lindhardt

    Gæsteunderviser

Ordkraft

Ordet kan noget helt særligt. Det kan formidle, fortælle og forvandle. ORDKRAFT tager vi det på ordet. Vi skal læse, lytte og lege med ord i alle afskygninger og på mange måder. Vi sætter ordenes kraft i spil.

Ord er andet en bøger og noveller. Altså dét skal vi selvfølgelig også arbejde med. Men vi skal også opleve rap og poetry slam. Vi skal nørde podcast og dubbing. Vi skal mærke ordet i kroppen og stemmen. Og vi skal se på ordet i debatten.

Vi er nysgerrige på formidling, og hvordan ord kommer ud over rampen. Vi arbejder derfor event-baseret og skaber undervejs på opholdet kunstneriske oplevelser for de andre elever, byen og verden.

Med vores legende tilgang til ordet, får vi får redskaber til at forstå komplekse problemstillinger og se polariserede debatter i et helikopterperspektiv. Ordkraft er et fag med både diskussion, refleksion og med højt til loftet.

Vi er på ordets legeplads – og vi gør det levende og udforsker det sammen.

Gram Højskole har et helt unikt samarbejde med Gyldendal. Vi får besøg afspændende forfattere og fagredaktører, der holder skriveværksted med os og tager os med helt ind i maskinrummet i bøgernes og historiernes verden.

Vi får besøg af skuespiller Thure Lindhardt og rapper Per Vers, der gennem givende workshops gør os klogere på ordet i kroppen og ordet på vers.

Glæd dig til at møde forfattere og formidlingsmennesker, der har braget gennem lydmuren på tværs af genre – og dem der drømmer om at gøre det.

Vi arbejder med

Ord i øret
Ord i tale
Ord i debat
Ord i kroppen
Ord som poesi
Ord på papir
Ord til debat
Ord af billeder
Ord & events

TILMELDING

18 uger fra 21.600 kr.

13 uger fra 15.600 kr.

Glæd dig til at møde forfattere og formidlingsmennesker, der har braget gennem lydmuren på tværs af genre – og dem der drømmer om at gøre det.

Kontakt en underviser og hør mere:    +45 6022 8343 / sofie@gramhojskole.dk Alle dage 8-16.

Vi er et ungt, men erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Kontakt

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.  Drevet af: Ideværkstedet.