Musik

Lige meget om du drømmer om at udgive din egen musik, elsker bandfællesskabet, øver dig inden optagelsesprøven på MGP eller bare gerne vil spille musik, så er linjefaget Musik det helt rigtige sted for dig at være.

Hvad går faget ud på?
På musiklinjefaget vækker vi dine musikalske drømme. Du bliver klogere på dig selv, dit unikke musikalske udtryk, dine musikalske styrker gennem instrumentundervisning og sammenspil.

Vi skal fortolke sange og øve os i at forstærke vores fortolkning og vores intention, når vi spiller foran et publikum. Og vi skal komponere vores egne numre og lære, hvordan man gør en sangskrivningsproces overskuelig. 

Rummet for skabelsen af musikken er fællesskabet. Vi er et hold af mennesker med forskelligheder, og vi indtager forskellige musiske roller. Vi skal sammen opleve, hvordan det samlede udtryk bliver større end de enkelte dele, når det musiske fællesskab spiller.

Udover instrumentalundervisningen og sammenspil, vil der også være undervisning i teori og hørelære, musikhistorie og music management og lydteknik. 

Hvad tager du med dig
Du får opøvet dine evner på dit instrument, får udvidet dit musikalske råderum og får en masse input til, hvad dit instrument kan bruges til. Og så får du det hele prøvet af på et sammenspilshold og bliver en del af et kreativt fællesskab, der måske ender med at række ud over dit højskoleophold.

Det er også et mål med undervisningen, at du får styrket din kreative selvtillid og din skabertrang. Vi skal sammen opleve glæden ved at være i proces, udvikle os og være en del af noget større. 

Musiklinjen begynder den 2. april 2023. Du må dog gerne starte på højskolen før. Her vælger du blot et af de to andre linjefag i den første tid. Her kan du vælge mellem Keramik og Naturkraft.

Har du spørgsmål til højskolen, så tøv ikke med at kontakte os. Skriv til info@gramhojskole.dk eller ring på 2932 4557.

Tilmelding

Vælg mellem

Foråret 2023

20 uger: 5. feb. til 24. jun. 2023

12 uger: 2. apr. til  24. jun. 2023

Efteråret 2023

18 uger: 13. aug. til 16. dec. 2023.

13 uger: 19. sep. til 16. dec. 2023.

Glæd dig til at en oplevelse for livet!

Besøg skolen – og se om det er noget for dig!

Overvejer du et ophold, så tøv ikke med at kontakte os. Ring til forstander Gert Møller Jensen på 3145 41 55 eller skriv til info@gramhojskole.dk.

Vi giver en rundvisning og en frokost på skolen, så du får mulighed for at mærke højskolestemningen og se dit måske kommende hjem.

Underviser

Din underviser er Jens Kaa. Jens er uddannet på musikkonservatoriet og har i over 30 år arbejdet som musikunderviser for unge og voksne på både højskole, musikskole og MGK.

Vi er et ungt, men erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Kontakt

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.  Drevet af: Ideværkstedet.