Musik på tværs

Musik på tværs er et kursusforløb, hvor vi arbejder med at spille os frem til det, der forener os i interessen for at spille musik. 

Det er en arbejdsmetode, der forener os på tværs af genre, instrumenter, erfaring og alder. 

Arbejdet går ud på at gøre sig fri i sit spil. Det sker ved, at vi lærer forskellige former for adfærd og opmærksomhed i sammenspillet at kende. 

Det kan være konkrete ting som at lave stemmer, improvisere, skabe variationer i harmoni, klang og karakter. Ingen kan eller skal bidrage med det hele, men ved en fælles indsats kan man nå meget langt med denne arbejdsproces. 

Vi arbejder med udgangspunkt i et repertoire, som alle deltagerne kender. Efterhånden også med nyt eller ukendt repertoire, som i sværhedsgrad passer til holdets sammensætning. I arbejdet indgår forskellige typer af musik, men ikke gennemkomponerede værker eller fastlagte instrumenter. 

Med en række musikalske eksperimenter og eksempler spiller vi os frem til det der gør, at musikken lykkes og går op i en højere enhed. 

Underviser: Klaus Pindstrup og Stefan Groot

Kursusleder: Poul-Henrik Jensen og Carl Holst

Uge 30 

Pris:

5000 kr. for dobbeltværelse

5500 kr. for enkeltværelse

3500 for studerende på dobbeltværelse

Vi er et erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Vi ser forskellighed og mangfoldighed som styrker og mener at det gør os stærkere. 

Kontakt

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.