Livskraft

– En vej til mental sundhed

Et kursus for alle, der elsker at tale om, hvad der skaber vores oplevelser, om det formløse, og om hvordan vi alle sammen er forbundne. Kurset bygger på De Tre Principper. Glæd dig til foredrag, oplæg og workshops med masser af spændende temaer, højskolesange, maleri og yoga.

Vi fordyber os i spændende temaer inden for De Tre Principper, og krydrer det med alt det bedste fra højskolen. Vi skal holde morgensamling, synge højskolesange, mødes om maden til fællesmåltiderne og tager på ture.

Kurset indeholder både faste programpunkter og forskellige workshops. Hver morgen er der morgengåtur og morgensamling. I workshop-modulerne vælger du mellem forskellige muligheder.

Vi håber, at alle med dette program kan sammensætte en uge, der både inspirerer og udfordrer. Du vælger løbende hvilke workshops, du ønsker at deltage i. På den måde har du muligheden for at gribe øjeblikket, lade dig inspirere og udnytte en eventuel ny indsigt i løbet af kurset.

Der kræves ingen forudsætninger for at kunne deltage på kurset.

Ugens Program

Med forbehold for ændringer

Uge 42

15. til 19. oktober 2022

Pris:

Dobbeltværelse: 4000

Enkeltværelse: 5000

Hvis du tager to af vores ugekurser er prisen: 6000

Kursusansvarlige: Peter Winding og Carl Holst.

Vi er et ungt, men erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Kontakt

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.  Drevet af: Ideværkstedet.