Tæt på Sønderjyllands Natur

Vandreture, cykelture, sort sol, fiskeri, overnatning i det fri og mad over bål.

Kort sagt: Et kursus, hvor du kommer ud i og tæt på den særegne sønderjyske natur. Og selvfølgelig sætter også den kultur- og naturhistoriske kikkert for øjnene, så naturoplevelserne sættes ind i en større sammenhæng.

Indhold

Mad over bål – naturens spisekammer

Sammen tag vi rundt i den smukke sønderjyske natur. Højskolelærere Nanna Hvidtved tager dig og holdet med på en tur rundt i Grams varme og grønne omgivelser. I samlernaturens råvarer og er selv med til at tilberede aftenens måltid – selvfølgelig lavet over bål. I skolens undervisnings køkken får du fingrene i sønderjyske egnsretter som brødtort og solæg, som vi nyder til sort sol om aften.

Oplev naturen

Vi tager på tur i naturen omkring Gram – både på cykel, gåben og vandet. Skolen har 2 shelters, så husk soveposen og liggeunderlag hvis du ønsker den helt særlige oplevelse af at sove ude en nat eller to.

Gram Slots åbner dørene for os, så vi sammen kommer ud og oplever Gram Slot og et af Danmarks største økologiske landbrug. Vi snakker om sammenhængen mellem naturen og den mad vi spiser i dag og oplever på første hånd, hvordan de økologiske grøntsager dyrkes i en proces, hvor der ikke er langt fra jord til bord.

Højskoleliv

Ugen byder på hygge i form af sangaften, fællesskab, gode snakke og højskoleånd.

Faciliteter

Skolen faciliteter, som gymnastiksal og fitnesscenter kan frit benyttes benyttes til både badminton, fri aktivitet, fitness, udendørs volleyball. Skolen har masser af små grønne oaser, hvor sommerens sol kan nydes i ro mad med en god kop te eller kaffe.

Foreløbigt program

Uge 23

4. juni til 10. juni 2023

Pris

Dobbeltværelse: 5000 kr. 

Enkeltværelse: 5500 kr. 

Dagelev: 4500 kr.

Eventuelle rabatter kan ikke kombineres.

Underviser

Nanna Hvidtved, Kok og naturelsker. Nanna arbejder til daglig på højskolen som underviser på linjefaget Naturkraft.

Vi er et ungt, men erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Kontakt

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.  Drevet af: Ideværkstedet.