Smagen af Sønderjylland

Der skal graves, garneres, grines og glaseres på dette kursus. Og vi skal dufte, se, mærke og smage på Sønderjylland.

Dette er kurset, hvor der er fokus på det alsidige, sønderjyske køkken i alle dets facetter. Det sønderjyske køkken har en lang og stolt madtradition og historie bag sig, og den er på menukortet i denne uge. Vi begiver os ud i de mange forskellige egnsretter som Sønderjylland er så rig på og laver mange af de gamle, traditionelle retter og hvem ved – måske når vi at udvikle en ny sønderjysk signaturret. En lokal Gram-ret.

Det er kurset, hvor sætningen ’fra jord til bord’ skal tages helt bogstaveligt. Gram Slots økologiske landbrug er lige uden for døren, og naturligvis skal vi ud at grave råvarerne op af den sønderjyske muld. Men vi bruger også tid på at se på, hvordan råvarerne bliver produceret, pakket og hvordan et moderne økologisk landbrug drives. 

Det bliver med andre ord et kursus, for både hånden og ånden, for udover at nørde i køkkenet, bliver der også tid til foredrag, sang, snak og ture ud i det sønderjyske natur- og kulturlandskab. 

Nedenstående program viser kursets struktur. Kursets detaljerede program offentliggøres løbende her på siden og senest ultimo januar. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om kurset. Ring på +45 2932 4557 eller send en mail til info@gramhojskole.dkUge 24

11. juni -17. juni 2023

Pris

Dobbeltværelse: 5000 kr.

Enkeltværelse: 5500 kr.

Dagelev: 4500 kr.

Eventuelle rabatter kan ikke kombineres.

Vi er et erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Vi ser forskellighed og mangfoldighed som styrker og mener at det gør os stærkere. 

Kontakt

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.