Rytmisk sommerkor på Gram Højskole

Sommeruge med flerstemmig korsang under ledelse af dirigent Ole Jørgensen fra Korsang.dk.

Vi skal indstudere og arbejde med et varieret repertoire af skønne rytmiske klassikere, legendariske danske filmsange og andre gode sange i spændende nye flerstemmige korarrangementer. Både muntre toner og smukke ballader vil være på programmet. Nodehæftet udarbejdes specifikt til kurset af Ole Jørgensen, som er kendt for sine velklingende og sangbare korsatser.

Ugen byder derudover på udflugt, foredrag og afsluttes med festmiddag og åben koncert, hvor vi fremfører det vi har arbejdet med i løbet af ugen.

Rytmisk sommerkor er for alle som holder af at synge i flerstemmigt kor og gerne vil være aktiv del af et hyggeligt og musikalsk samvær i de skønne rammer på Gram Højskole.

Om instruktøren
Ole Jørgensen er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og stifter af korportalen Korsang.dk. Han er chefdirigent for Den Danske Sinfonietta og instruktør for tre kor i hovedstadsområdet, samt ved diverse korstævner. Han arbejder med såvel klassisk som rytmisk musik og arrangerer for både kor og orkester. Med sin fortid som jazzpianist, akkompagnerer han gerne selv til sine rytmiske korsatser. 

Foreløbigt program

Uge 28

9. juli – 15. juli 2023

Pris:

Dobbeltværelse: 5000 kr. 

Enkeltværelse: 5500 kr. 

Dagelev: 4500 kr.

Eventuelle rabatter kan ikke kombineres.

Om underviseren

Ole Jørgensen, uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og stifter af korportalen Korsang.dk. Han er chefdirigent for Den Danske Sinfonietta og instruktør for tre kor i hovedstadsområdet, samt ved diverse korstævner. Han arbejder med såvel klassisk som rytmisk musik og arrangerer for både kor og orkester. Med sin fortid som jazzpianist, akkompagnerer han gerne selv til sine rytmiske korsatser. 

Du møder også andre spændende undervisere fra højskolens faste lærerstab.

Vi er et ungt, men erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Kontakt

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.  Drevet af: Ideværkstedet.