Friheden til fordybelse og fællesskab

Læs om vores 4 linjefag og hvilke valgfag vi tilbyder – vi håber der er noget der falder i din interesse! 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål:

Telefon: +45 2932 4557
Mail: info@gramhojskole.dk 

TILMELDING

Vælg mellem:

Efteråret 2023

18 uger: 13. aug. til 16. dec. 2023.

13 uger: 19. sep. til 16. dec. 2023.

Foråret 2024

24 uger: 7. jan. til 22. juni 2024.

20 uger: 4. feb. til 22. juni 2024.

Glæd dig til et højskoleophold. hvor du bliver en del af et lille, hyggeligt og familiært fællesskab. Sammen skaber vi minder for livet!  

Gratis højskoleophold

Gram Højskole har fået muligheden for at tilbyde én gratis plads på en af vores fire linjer til efteråret. Vi har linjerne: Musik, Naturkraft, Keramik og vores nye linje Tekstil, som du kan læse mere om herunder.

Skriv en mail til forstander@gramhojskole.dk, hvori du beskriver dig selv, og som forklarer hvorfor du skal på Gram Højskole. Du bliver en del af et lille, hyggeligt og familiært fællesskab på omkring 30 unge i alderen 17,5 år til 30 år. Det kan derfor også være en god ide at beskrive, hvordan du mener, at du kan bidrage til det gode højskolefællesskab.

Du skal sende dit skriv senest søndag den 12. juni kl. 12:00. Du vil blive kontaktet på dagen, så husk at angive dit telefonnummer.

Har du spørgsmål kan du ringe på +45 3145 4155 i dagstimerne (9:00-16:00) eller skrive til ovenstående mail.

Håndens værk – vores forskellige fag

Du kan vælge mellem 4 linjefag og op mod 6 forskellige valgfag under dit ophold. Vi ønsker at pirre nysgerrigheden, hvor vi i fællesskab vil undersøge verden omkring os og få skabt noget med vores hænder. Vi tror på at nysgerrighed skaber grobund for motivation.

Det praktiske

Er du nysgerrig på hvordan du muligvis ville kunne komme til at bo? Så kan du tjekke det ud herunder. Hvis du ønsker at få en rundvisning af Højskolen, så book endelig en tid og vi vil vise dig rundt med et smil! Vi har også en støtteordning, som åbner op for forskellige muligheder – læs gerne mere! 

FAQ

Hvorfor skal jeg vælge Gram Højskole?

På Gram Højskole vil du opleve fællesskab og nærvær, og du vil blive udfordret og prøve noget nyt i fællesskab med andre. På højskolen er vi nysgerrige på os selv, hinanden og verden. Hvem er du? Hvad brænder du for? Hvad kan vi i fællesskab? Alt dette er noget vi arbejder med i dagligdagen – og en ny erkendelse kan sagtens opstå, mens du ælter ler, stemmer din guitar eller har fingrene i jorden i køkkenhaven. I undervisningen får du mulighed for at fordybe dig, men vi skubber også til din kreativitet og sætter pris på dine input og ideer. Gram Højskole er en ny højskole, og derfor har vi har højt til loftet, og hos os er alt ikke skrevet i sten. Vi udvikler kulturen, højskolen og fællesskabet sammen.

Hvilke fag kan jeg vælge?

Du vælger et af vores linjefag som du følger hele semestret. Du kan vælge mellem Naturkraft og Keramik og fra 2. april kan du også vælge musik. Har du lyst til at starte før den 2. april, ja så begynder du blot på et af de to andre linjefag og skifter over.

Derudover vælger du tre valgfag af tre omgange, det vil sige ni valgfag i alt. På linjefagene fordyber du dig over en længere periode og arbejder på projekter. På valgfagene får du mulighed for at prøve meget forskelligt af og her bliver elevgruppen også blandet.

Vi er et ungt, men erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Kontakt

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.  Drevet af: Ideværkstedet.