Friheden til fordybelse og fællesskab

Læs om vores 4 linjefag og hvilke valgfag vi tilbyder – vi håber der er noget der falder i din interesse! 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål:

Telefon: +45 2932 4557
Mail: info@gramhojskole.dk 

TILMELDING

Vælg mellem:

Efteråret 2023

18 uger: 13. aug. til 16. dec. 2023.

13 uger: 17. sep. til 16. dec. 2023.

Foråret 2024

24 uger: 7. jan. til 22. juni 2024.

20 uger: 4. feb. til 22. juni 2024.

Glæd dig til et højskoleophold. hvor du bliver en del af et lille, hyggeligt og familiært fællesskab. Sammen skaber vi minder for livet!  

Håndens værk – vores forskellige fag

Du kan vælge mellem 4 linjefag og op mod 6 forskellige valgfag under dit ophold. Vi ønsker at pirre nysgerrigheden, hvor vi i fællesskab vil undersøge verden omkring os og få skabt noget med vores hænder. Vi tror på at nysgerrighed skaber grobund for motivation.

Det praktiske

Er du nysgerrig på hvordan du muligvis ville kunne komme til at bo? Så kan du tjekke det ud herunder. Hvis du ønsker at få en rundvisning af Højskolen, så book endelig en tid og vi vil vise dig rundt med et smil! Vi har også en støtteordning, som åbner op for forskellige muligheder – læs gerne mere! 

FAQ

Hvorfor skal jeg vælge Gram Højskole?

På Gram Højskole vil du opleve fællesskab og nærvær, og du vil blive udfordret og prøve noget nyt i fællesskab med andre. På højskolen er vi nysgerrige på os selv, hinanden og verden. Hvem er du? Hvad brænder du for? Hvad kan vi i fællesskab? Alt dette er noget vi arbejder med i dagligdagen – og en ny erkendelse kan sagtens opstå, mens du ælter ler, stemmer din guitar eller har fingrene i jorden i køkkenhaven. I undervisningen får du mulighed for at fordybe dig, men vi skubber også til din kreativitet og sætter pris på dine input og ideer. Gram Højskole er en ny højskole, og derfor har vi har højt til loftet, og hos os er alt ikke skrevet i sten. Vi udvikler kulturen, højskolen og fællesskabet sammen.

Hvilke fag kan jeg vælge?

Du vælger et af vores linjefag som du følger hele semestret. Du kan vælge mellem Naturkraft, Keramik, Musik og Tekstil.

Derudover vælger du 3 valgfag af 2 omgange, det vil sige 6 valgfag i alt. På linjefagene fordyber du dig over en længere periode og arbejder på projekter. På valgfagene får du mulighed for at prøve meget forskelligt af og her bliver elevgruppen også blandet.

Vi er et erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Vi ser forskellighed og mangfoldighed som styrker og mener at det gør os stærkere. 

Kontakt

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.