Drøm ikke længere – kom gratis på højskole

Lokale kræfter i Gram Slotsby har besluttet, at de vil donere penge til to personer, som gerne vil starte på Gram Højskole søndag den 5. februar 2023 og 20 uger frem. Derfor du muligheden for at spare over kr. 26.000.

Du skal skrive en mail til forstander, Gert Møller Jensen, hvori du angiver, hvorfor netop du skal på Gram Højskole lige om lidt. Vi prioriterer ansøgere, som er økonomisk trængte, men er åben for alle motivationer. Mailen skal senest være os i hænde søndag den 29. januar kl. 12:00 – Det bliver også denne dag, vi melder ud, hvem de heldige er.

Du skal have lyst til at blive en del af et lille fællesskab. Til gengæld får du masser af medbestemmelse omkring højskolens virke og dagligdag samt naturligvis fed undervisning, tid til fordybelse, livsbekræftende oplevelser, og hyggelige fester.

Du kan læse mere om vores nuværende to linjefag: Keramik og Naturkraft herunder. Musiklinjefaget opstarter 2. april, og det vil være muligt at skifte til dette i anden halvdel af dit ophold. Vi anbefaler, at du orienterer dig generelt om højskolen, inden du ansøger.

Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at ringe til forstander Gert Møller Jensen på 31454155. Send mailen til forstander@gramhojskole.dk

Naturkraft

Natur, Mad & Bæredygtighed

Keramik

Ler, Kreativitet & Kunst

Opstart fra 2. april

Valgfag

Ølbrygning, dans, krea, teater…

Mød en tidligere elev

Mød Ole, Yu, Martin, Signe og Mille

Skema

Hvordan ser en højskole uge ud?

Hvorfor skal jeg vælge Gram Højskole?

På Gram Højskole vil du opleve fællesskab og nærvær, og du vil blive udfordret og prøve noget nyt i fællesskab med andre. På højskolen er vi nysgerrige på os selv, hinanden og verden. Hvem er du? Hvad brænder du for? Hvad kan vi i fællesskab? Alt dette er noget vi arbejder med i dagligdagen – og en ny erkendelse kan sagtens opstå, mens du ælter ler, stemmer din guitar eller har fingrene i jorden i køkkenhaven. I undervisningen får du mulighed for at fordybe dig, men vi skubber også til din kreativitet og sætter pris på dine input og ideer. Gram Højskole er en ny højskole, og derfor har vi har højt til loftet, og hos os er alt ikke skrevet i sten. Vi udvikler kulturen, højskolen og fællesskabet sammen.

Hvilke fag kan jeg vælge?

Du vælger et af vores linjefag som du følger hele semestret. Du kan vælge mellem Naturkraft og Keramik og fra 2. april kan du også vælge musik. Har du lyst til at starte før den 2. april, ja så begynder du blot på et af de to andre linjefag og skifter over.

Derudover vælger du tre valgfag af tre omgange, det vil sige ni valgfag i alt. På linjefagene fordyber du dig over en længere periode og arbejder på projekter. På valgfagene får du mulighed for at prøve meget forskelligt af og her bliver elevgruppen også blandet.