Friheden til fordybelse og fællesskab

Herunder kan du læse nærmere om vores linje- og valgfag.

Naturkraft

Natur, Mad & Bæredygtighed

Keramik

Ler, Kreativitet & Kunst

Musik

Opstart fra 2. april

Valgfag

Ølbrygning, dans, krea, teater…

Mød en tidligere elev

Mød Ole, Yu, Martin, Signe og Mille

Skema

Hvordan ser en højskole uge ud?

Hvorfor skal jeg vælge Gram Højskole?

På Gram Højskole vil du opleve fællesskab og nærvær, og du vil blive udfordret og prøve noget nyt i fællesskab med andre. På højskolen er vi nysgerrige på os selv, hinanden og verden. Hvem er du? Hvad brænder du for? Hvad kan vi i fællesskab? Alt dette er noget vi arbejder med i dagligdagen – og en ny erkendelse kan sagtens opstå, mens du ælter ler, stemmer din guitar eller har fingrene i jorden i køkkenhaven. I undervisningen får du mulighed for at fordybe dig, men vi skubber også til din kreativitet og sætter pris på dine input og ideer. Gram Højskole er en ny højskole, og derfor har vi har højt til loftet, og hos os er alt ikke skrevet i sten. Vi udvikler kulturen, højskolen og fællesskabet sammen.

Hvilke fag kan jeg vælge?

Du vælger et af vores linjefag som du følger hele semestret. Du kan vælge mellem Naturkraft og Keramik og fra 2. april kan du også vælge musik. Har du lyst til at starte før den 2. april, ja så begynder du blot på et af de to andre linjefag og skifter over.

Derudover vælger du tre valgfag af tre omgange, det vil sige ni valgfag i alt. På linjefagene fordyber du dig over en længere periode og arbejder på projekter. På valgfagene får du mulighed for at prøve meget forskelligt af og her bliver elevgruppen også blandet.

Vi er et erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Vi ser forskellighed og mangfoldighed som styrker og mener at det gør os stærkere. 

Kontakt

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.