Gratis højskoleophold

Kom GRATIS 21 uger på Gram Højskole, hvor vi arbejder med håndværk, design og kunst. Du bliver en del af et lille, hyggeligt og ungt fællesskab og får minder for livet – opstart d. 28. januar.
Du skal sende en mail til forstander@gramhojskole.dk og fortælle os, hvem du er og hvorfor du ønsker at komme på højskole. Det kan også være en god idé at beskrive, hvordan du mener, at du kan bidrage til det gode højskolefællesskab.

Har du spørgsmål kan du ringe på +45 3145 4155 i dagstimerne (9:00-16:00) eller skrive til ovenstående mail.

Du kan læse mere om vores værksteder herunder.

Stranden

Elever udtaler

• Martin

Naturkraft

“Jeg valgte at tage på højskole, fordi jeg gerne ville være en del af et fællesskab der havde til formål lige netop at være det: Et fællesskab. Alle der vælger at gå på højskole, er åbne for nye venskaber og relationer og det giver et helt specielt forhold mellem eleverne.”

“Det bedste ved Gram Højskole er, hvor meget indflydelse vi får lov til at have på stedet. Vi har fx stået for indretning af baren og fællesstuen og plantningen af træer udenfor. Vi føler os set og hørt, når vi kommer med forslag og idéer.”

Konrad

Naturkraft

“Det har været ubeskriveligt det hele, både de gode  og de mindre gode øjeblikke ser jeg kun tilbage på som noget positivt.”

“Jeg vil virkelig af hele mit hjerte anbefale Gram Højskole – og jeg er ikke en person der siger sådanne ting ofte. Det har været helt fantastisk og især med virksomhedsordning.”

• Signe

Keramik

“Jeg valgte at tage på højskole, for at finde et frirum og lære mig selv bedre at kende. Jeg ville også gerne have muligheden for at fordybe mig i noget andet end skole eller arbejde!”

“Det bedste ved Gram Højskole er menneskerne! Både lærerne og eleverne en lille men helt fantastisk flok madglade, kreative og fjollede ildsjæle.”

• Mille

Naturkraft

“Jeg valgte at tage på højskole, fordi jeg ville opleve noget i mit sabbatår udover at arbejde, samt lære nyt om mig selv, og noget jeg kan bruge senere i livet.”

“Det bedste ved Gram Højskole er de venskaber vi danner på tværs af landet og alder. De nye færdigheder vi udvikler på linjefaget og valgfag og de dejlige omgivelser og byen.”

Hiroka

Keramik

“I chose Gram Højskole, because I wanted to find what I like.”

“When we had spare time, we playes volleyball and watched movies. The most cozy time is talking with my roomies in our room.”

• YU

Keramik

“I chose to stay at Danish folk kigh school because i wanted to learn the language and at the same time become part of a community and help build a community.”

“The best thing about Gram Højskole is the classes, and the flexibility and willingnes to accept international students. I also like that the students can arrange many things and have an impact on their own daily lives at the school.”

Galleri

• Naturkraft - Bål hygge Naturkraft - Bål hygge
    • Groentsager Groentsager
    • Naturkraft -Hotdogs spisning Naturkraft -Hotdogs spisning
    • Naturkraft bål Naturkraft bål
    • Friluftsliv,-outdoor,-natur,-madlavning,-selvforsyning---er-en-del-af-Gram-Højskole Friluftsliv,-outdoor,-natur,-madlavning,-selvforsyning---er-en-del-af-Gram-Højskole
    • Bennedict og Conrad Bennedict og Conrad
    • Naturkraft - Ude i naturen Naturkraft - Ude i naturen
køkken
    • kartofler kartofler

Vi er et erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Vi ser forskellighed og mangfoldighed som styrker og mener at det gør os stærkere.

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.