Dit Højskoleeventyr

Ledige pladser i foråret 2023

Vær medskaber af en højskole med uanede muligheder

Gram Højskole er en ny almen højskole. Vi er et lille fællesskab, der nyder godt af det store fællesskab udenfor. På Gram Højskole elsker vi at udforske mad, natur, kunst, musik, design og håndværk.

Vi har linjefagene Naturkraft og Keramik (og til april musik), som vil udfordre dine kreative evner.

Læs mere om Naturkraft – Mad, Natur og Bæredygtighed

Læs mere om Keramik – Design, Kunst og Ler

Læs mere om vores valgfag – Hvad interesserer dig?

Under dit ophold kommer du til at have medbestemmelse ift. skolens valgfag.

For os er højskole fællesskab. Det er faglighed og levende samtaler, Og så er det inspiration, fordybelse og baren i weekenden. Højskole er tårer i øjenkrogen, frihed, nye muligheder og dybt vand. Højskolen er dit hjem.

Vi bor i et gammelt hospital med højt til loftet. Vi har store rum, når der skal være plads, men også små intime rum til kaffen, samtalen, til filmen eller når vi skal grine og hygge sammen.

Højskolen har egne sheltre med bålplads. Vi drømmer om at bygge sauna, vildmarksbad og anlægge stort køkkenhave – måske du vil være med til det? I baghaven ligger Gram Slot. Her kan man gå en lang tur i haven og skoven, og man kan bade i søen.

Et centralt nøgleord på Gram Højskole er nysgerrighed på dig selv. Vi vil udfordre dit blik på dig selv med målet om, at du finder ind til dine styrker, og den du ønsker at være. Vi hjælper dig med at skabe fokus på dig selv og dine grænser i fællesskab med de andre elever, så du efter endt højskoleophold er den bedste udgave af dig selv og kan træffe velfunderede valg i livet.

Velkommen til Gram Højskole.

Book en rundvisning

Ring på +45 3145 4155

Skriv til forstander@gramhojskole.dk

Tilmeld dig et langt ophold

Tag på højskole, slot og bo i kollektiv

Få arbejde på Gram Slot eller Egetæpper i løbet af sommeren og tjen penge til dit ophold på Gram Højskole, inden det begynder til efteråret. Mens du arbejder hos Gram Slot eller Egetæpper, bor du i kollektiv med de andre på ordningen i højskolens værelser. Højskoleopholdet begynder den 8. januar og koster 1400 kr. pr. uge. 

Rundtur på skolen

Vi vil meget gerne give dig en rundtur på højskolen og vise dig værelserne, spisesalen, idrætshallen, vores spritnye bryggeri, det topmoderniserede keramikstudie samt alt det andet skolen byder på.

Sammensæt dit skema

Vælg mellem 20 forskellige fag

Ved siden af dit linjefag vælger du mellem en række valgfag. Vær eksempelvis med til at brygge Gram Højskoles første øl sammen med Brygmester-Lars fra Ribe Bryghus. Diskuter frikadeller og opstandelse med vores lokale præst. Eller tons derudaf til idræt indtil maven skriger på mere højskolekage og kaffe.

Vi er et erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Vi ser forskellighed og mangfoldighed som styrker og mener at det gør os stærkere. 

Kontakt

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.