Akvarel- og tegnekursus

– For nybegyndere og letøvede

Velkommen til kreativt samvær på Gram Højskole. Her kan alle være med uanset om du har tegnet og malet i mange år eller først starter nu.

På kurset bliver du undervist i tegning – både iagttagelsestegning med blyant og kul – og maling med akvarel.

Vi skal naturligvis også arbejde med farvelære og forskellige akvarelteknikker; vådt i vådt, vådt på tørt, lag på lag, dybde, graduering og meget mere.
Der vil også være små bundne tegne- og akvarelopgaver som fælles opvarmning, så du får afprøvet de forskellige teknikker og akvarellens mange muligheder. På den måde finder du frem til din foretrukne og helt personlige stil.  

Vi bruger naturligvis den smukke natur omkring Gram som inspiration, får set på motiver, lavet skitser og kompositioner til billederne. Og der vil være rig mulighed for at fordybe sig i lige netop det billede eller den streg, du gerne vil give opmærksomhed og fordybelse.
Undervejs ser vi på hinandens værker, lader os inspirere, diskuterer og lærer nyt af hinanden og os selv. Som afslutning på ugen slutter vi af med en festlig fernisering og udstilling på højskolen.

Når penslerne er vasket af og akvarellerne er lagt til tørre, er der tid til god mad, hyggesnak, foredrag og ture ud af huset. Og naturligvis skal vi også synge og lære nye sange fra den nye højskolesangbog.    

Detaljeret program for ugen kommer senest 1. januar 2024. Men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Telefon: 2932 4557
Mail: info@gramhojskole.dk

Uge 16

Den 14. april til den 20. april 2024

Pris

Dobbeltværelse: 5000 kr.

Enkeltværelse: 5500 kr.

Dagelev: 4500 kr.

Eventuelle rabatter kan ikke kombineres.

Underviser

Dorthe Bech Gregersen, tidligere folkeskolelærer med billedkunst som linjefag. Dorthe har også undervist på ungdomsskole og VUC i både tegning og akvarel. Dorthe har arbejdet med både tegning og akvarel gennem flere årtier og har lavet illustrationer til bøger.

Dorthe Bech Gregersen bor i Gram og finder sin inspiration på sine mange gåture i den smukke natur, der er omkring Gram

Vi er et erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Vi ser forskellighed og mangfoldighed som styrker og mener at det gør os stærkere. 

Kontakt

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.