Advent i Slotsbyen

Velkommen til et stemningsfuldt advent-kursus på Gram Højskole.

Hver dag er der, for de morgenfriske, mulighed for morgengymnastik i Gram Højskoles idrætshal eller historisk vandring i området. Ligeledes er der hver morgen morgensamling med højskolesange og indlæg fra bl.a. sognepræst i Gram, Johannes Gjesing, som fortæller om en adventstid han aldrig glemmer.

Programmet på ugekurset veksler mellem foredrag og juleaktiviteter. Du kommer til at besøge to julemarkeder både lokalt på Gram Slot og i Flensborg, og ugen byder også på en udflugt til et julepyntet Ribe.

Du inviteres indenfor i varmen på Gram Slot og kommer til at opleve et julepyntet slot, og få fortællingerne om slottets historie, når Sanne Brodersen viser rundt i gemakker og sale i det, der har været hendes hjem i 14 år. Der vil være ekstra fokus på julehyggen, for julen i Gram er noget særligt. For første gang i 3 år er der igen julemarked på slottet med kunsthåndværkere og stemningsfyldte fortællinger og oplæsning i de gamle stuer.

På højskolen bydes du indenfor i juleværkstedet – Ingen jul uden juledekorationer!

Med kreativ hjælp får du mulighed for at lave din egen juledekoration, og få ideer til at kreere flere derhjemme. Har du ikke et blomster-gen, vil der også være muligheder for at flette et julehjerte… eller to. Der vil være julehjerteskabeloner i alle sværhedsgrader og størrelser, så alle kan være med! Men du kan også blot nyde samværet, og julehygge med gløgg og æbleskiver. Og – ingen højskole uden en livsbekræftende sangaften.

Undervejs bliver der også mulighed for smagning af julebryg. Brygmester Lars Nielsen præsenterer smagsprøver på forskellige juleøl fra Ribe Bryghus, som han siden 2006 har drevet sammen med to andre.

Ugens program

Med forbehold for ændringer

Uge 49

4. til 10. december 2022

Pris:

5000 for dobbeltværelse

5500 for enkeltværelse

Tag to af vores ugekurser i efteråret for 6000 kr.

Vi er et ungt, men erfarent hold af højskolefolk, der laver en højskole bygget på tårnhøj faglighed og ønsket om at gøre vores samfund til et bedre sted.

Kontakt

© Gram Højskole. Alle rettigheder forbeholdes.  Drevet af: Ideværkstedet.